Om oss

Kunnigt, modernt och skräddarsytt

Ekonomiutveckling Väst AB

Lättförståeliga redovisningslösningar är ingen motsägelse i sig. För det får du av oss, trots en ibland svårförståelig ekonomisk vardag.

Vi skapar unika lösningar utifrån dina behov och i din miljö – genom personlig kontakt i det löpande arbetet. Med stor erfarenhet och ständigt uppdaterad kunskap inom redovisningsområdet hittar vi de lösningar som passar dig bäst, för ditt goda ekonomiska resultats skull.

Enkelt uttryck skräddarsyr Ekonomiutveckling Väst AB hanterbara ekonomilösningar för mindre och medelstora företag. Uppdragen varierar i allt från enklare bokföring till bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. En nyhet är bland annat att vi också erbjuder modernt direktsamarbete via ”molnet” vilket gör att kunden själv enkelt kan sköta sin egen bokföring, och vi kan bistå med avstämningar, momsredovisning och lönehantering. Allt för att redovisningen ska bli så smidig att hantera som möjligt.

Naturligtvis har vi en auktoriserad redovisningskonsult som efter avslutat arbete kan utfärda rapport om årsbokslut eller årsredovisning.

Naturligtvis har vi en auktoriserad redovisningskonsult som efter avslutat arbete kan lämna in en bokslutsrapport. Ekonomiutveckling Väst AB är certifierad redovisningsbyrå av Björn Lunden. Vi har såklart även medlemskap i SRF- konsulterna.

Ekonomiutveckling Väst AB bildades 2010 och ägs av Claes-Göran Lindström vars redovisningserfarenhet sträcker sig tillbaka till 1983.

Vi finns i Rydboholms Företagspark, beläget på
Sven Eriksons väg 10 i Rydboholm.

Hållbarhetspolicy.

Vi vill också ta ansvar för en bättre morgondag och därför har vi skapat en hållbarhetspolicy med tre fokusområden. Vi vill bidra till en positiv samhällsutveckling, arbeta för goda arbetsvillkor och arbetsmiljöer för våra medarbetare samt minska vårt klimatavtryck.